10,000 Years After the Apple af Jeppe Lange

Seneste nyt fra Galleri Image

10,000 Years After the Apple af Jeppe Lange

Fra March 10, 2023 16:00 til April 30, 2023 17:00

Fernisering:

10,000 Years After the Apple af Jeppe Lange

Hvad ser vi når vi ser på naturen? Og hvorfor ser vi ikke os selv?

Galleri Image præsenterer udstillingen 10,000 Years After the Apple af den danske billedkunstner og filmmager Jeppe Lange.
Fernisering: 10. marts kl. 16-18

Med 10.000 years after the apple åbner Jeppe Lange vores øjne for de absurditeter som fylder vores verden, men som vi tager for givet, fordi vi hele livet har været nedsunket i samfundets normer. Gennem prints og klip af alt fra minearbejde til hundedressur konfronterer Jeppe Lange beskueren med vores forhold til naturen, og hvordan vi som mennesker fortsat forsøger at indramme dens skønhed, udvinde dens ressourcer og tæmme dens vildhed. Udstilllingens hovedværk er en film af samme titel, bestående af ultrakorte klip fra dokumentarfilm og privatoptagleser fra internettet kombineret uden et regulært narrativ i en drømmeagtig logik, der åbner op for en fælles erindring. Foruden filmen, udstilles en myriade af prints med arkivariske fotografier, der vil dække Galleri Images vægge.

Udstillingens lydside skabes af komponist og sound designer Simon Brinck.

Jeppe Lange (f. 1987) er en dansk billedkunstner der bor og arbejder i København, uddannet ved Det Kgl. Danske Kunstakademi. Lange skaber videokunst og eksperimentelle dokumentarer om minder, perception og tid. Hans værker har været udstillet verden over, bl.a. i Norge, Malaysia, Spanien, Frankrig og Sydkorea. Lange har desuden været nomineret til en lange række priser, bl.a. Doc Alliance Award, New:Vision Award på CPH:DOX og Politken:DOX, alle i 2022, og som vinder af Young Directors prisen ved Cannes Lion i 2018.  https://www.jeppelange.dk/

Udstillingen er støttet af fra Statens Kunstfond, Kulturudviklingspuljen (Aarhus Kommune), Augustinusfonden og Det Obelske Familiefond.