Nyheder

2006

Galleri Image i Kulturnatten
I forbindelse med Lisa R. Robinsons udstilling: "Snowbound" oplæser digter og billedkunstner Astrid Gjesing klassiske japanske haiku.
KulturNat fredag d.13. oktober 2006 kl. 20.30

Verden / én farve
Og vindens / hvislen
Det er / vinter

Seminar om Arabisk Samtidsfotografi
I forbindelse med udstillingen "Coastline" af Rana El Nemr (Egypten) inviterer Galleri Image til seminar med den hensigt at rette blikket mod samtidstendenser inden for arabisk foto- og videokunst.
Intro til seminar v. Anne Mette Laursen, bestyrelsesmedlem hos Galleri Image. Rana El Nemr fortæller om "Coastline", sine arbejdsmetoder og præsenterer værker. Khaled Ramadan (Libanon), der pt. arbejder som i ekstern lektor på kunstakademiet i København, fortæller om samtidsscenen i arabisk samtidskunst og diskuterer hvilke problematikker og tendenser, der kendetegner arabisk samtidskunst med særlig fokus på foto- og videokunst.
2. september 2006 kl. 14-17

Touch Meårhus og Galleri Image
I samarbejde med Århus Kunstbygning og Øst for Paradis præsenterer Galleri Image video-udstillingen "Touch MeÅrhus" med premiere på Richard Fear's video "3D" i Øst for Paradis samt Nathalie Lathams videoprojektion "Sleeping Angels" på Århus Kunstbygning.
TOUCH ME århus er kurateret af redaktør for Kunstportalen, aarhus.nu, Cand.it i multimedier, Anne Dyhr.
5. august 2006 kl. 14.00

Performance på Spanien 19C
I forbindelse med udstillingen "Focusing - Foreground and Background" på Galleri Image vil kunstneren Jurgita Remeikyte lave en performance på 
Udstillingsstedet Spanien 19C.
3. juni 2006 kl. 15.15.

Seminar om Britisk Samtidsfotografi
I forbindelse med to udstillinger på Galleri Image af britiske kunstnere Annabel Elgar: "We were until we weren't" og Sian Bonnell: "Everyday Dada" afholder Galleri Image seminar om britisk samtidsfotografi lørdag d. 4. marts 2006.
3. - 26. marts 2006