Nyheder

Vil du være den nye studiepraktikant hos Galleri Image?

Kunsthal Galleri Image - Nordens ældste udstillingssted for fotobaseret kunst - søger en studerende til studiepraktik/feltarbejde, som har lyst til at blive en del af en kreativ og mangfoldig verden indenfor kunst- og kulturlivet. 

Galleriet er beliggende i hjertet af Aarhus, og som praktikant vil du indgå i galleriets daglige drift, yde faglig såvel som praktisk assistance i forbindelse med udstillinger og være med til at udvikle galleriets profil. Du vil assistere med formidling, udstillingstekster, hjemmesideopdatering samt synliggørelse af galleriet på sociale medier. Du får kendskab til, hvad det vil sige at drive et udstillingssted - fra opsætning og nedtagning til artists talks, fundraising og afholdelse af seminarer. 

Vi tilbyder relevant erfaring og et godt indblik i samtidsfotografi, video-, computer- og installationskunst samt kontakt til de aktuelle kunstnere. Derudover vil du få mulighed for at være med til at planlægge og udvikle festivalen Photobook Week Aarhus til efteråret. Vi forventer, at du er en god formidler – både mundtligt og skriftligt – samt at du arbejder selvstændigt. Galleri Image kan tilbyde dig et varmt samarbejdsklima og et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede samarbejdspartnere. 

Send en motiveret ansøgning på max. 1 side samt et relevant CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Foto: Kyungwoo Chun, Being a Queen #1, 2007.