Nyheder

Galleri Image søger ny medarbejder

Galleri Image -­ Skandinaviens første udstillingssted for fotokunst søger en ny alsidig medarbejder, som har lyst til at blive en del af en kreativ og mangfoldig verden inden for kunst­ og kulturlivet. Stillingen er et job med løntilskud.

Stillingen som gallerimedarbejder indebærer engageret deltagelse i galleriets daglige drift. Det vil derfor være en fordel, at du:  
-       Er struktureret og kan arbejde selvstændigt
-       Kan tænke kreativt og bevare overblikket
-       Har en stærk skriftlighed og erfaring med fundraising
-       Har et levende og læsevenligt sprog, da der skal udarbejdes formidlings­- og PR­-materiale til en bred læserskare. Da vi har en international profil, forventes det, at du kan skrive på engelsk. 
-       Har et solidt, fagligt kendskab til kunst, kultur og formidling i bred forstand
-       Er praktisk anlagt, da der skal assisteres fagligt som praktisk i forbindelse med galleriets udstillinger
-       Er erfaren bruger af IT og SoMe

Som ansat er du med til at udvikle Galleri Images planer og visioner. Du er med til at forfatte vores fondsansøgninger, og er i kontakt med statslige og private institutioner. Da Galleri Image deltager i en række projekter, festivaler og kulturelle arrangementer, som rækker udover galleriets arbejde med egne udstillinger, skal du som medarbejder kunne lide at arbejde tværfagligt og skabe/indgå nye samarbejder.

Som medarbejder på Galleri Image får du relevant erfaring og et godt indblik i samtidsfotografi og videokunst samt kontakt til de aktuelle kunstnere. Du vil være med til at udvikle et af Europas mest anerkendte udstillingssteder med speciale i fotografi og videokunst.  

Vi kan tilbyde dig et varmt samarbejdsklima og et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede medarbejdere.  

Galleri Image er et ikke-­kommercielt udstillingssted for kamerabaseret kunst beliggende i hjertet af Aarhus. Galleriet blev stiftet tilbage i 1977 og viser ca. otte udstillinger om året med både nationale og internationale kunstnere. Desuden arrangeres seminarer, debatter og artist talks i forbindelse med udstillingerne, samt turnerende udstillinger i udlandet. Galleri Image har siden 2014 været medlem af Foreningen af Kunsthaller i Danmark. 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte galleriets leder Beate Cegielska på 21 24 59 71 eller komme forbi personligt.  

Send din ansøgning på maks 1 side samt relevant CV til:  
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgningsfrist: 30. august 2020
Ansættelsesstart: August 2020

Vi glæder os til at høre fra dig!

Foto: Ditte Haarløv Johnson (fra udstillingen Maputo Dairy, 2012)