Demo: “Krigen, Kunsten og Hjemsøgelsen skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen og oplæst af Kaptajn Simon Ekelund”

Til denne udstilling har Voss-Knude produceret en podcast, hvor Kaptajn Simon Ekelund læser en akademisk analyse af Peter Voss-Knudes arbejde med militæret, skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen. I demorummet var der installeret en rekvisit brugt i et tidligere performance-værk.
Udstillingsperiode:
08-02-2019 - 07-03-2019
Medie:
Titel:
Demo: “Krigen, Kunsten og Hjemsøgelsen skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen og oplæst af Kaptajn Simon Ekelund”
Kunstner:
Peter Voss-Knude
Peter Voss-Knude har gennem flere år arbejdet med soldaten, militæret og samtidens danske krigsdeltagelse i et krydsfelt mellem kunst, politik og antropologi, og har blandt andet udgivet to pop-albums skrevet i samarbejde med det danske forsvar.Til denne udstilling har Voss-Knude produceret en podcast, hvor Kaptajn Simon Ekelund læser en akademisk analyse af Peter Voss-Knudes arbejde med militæret, skrevet af Ann-Katrine Schmidt Nielsen. I demorummet var der installeret en rekvisit brugt i et tidligere performance-værk. 
Ved ferniseringen af Peter Voss-Knudes udstilling markeredes samtidigt åbningen af Demo, som er et nyt koncept for Demorummet i Galleri Image. Demo er en udstillingsrække, der vil udfolde sig simultant i to forskellige udstillingsrum: i Demorummet, og på en webside med lydværker. Voss-Knude er den første udstillende kunstner i Demo. 
Udstillingsformatet tilrettelægges af billedkunstnerne Sophia Ioannou Gjerding og William Kudahl.
Udstillingsrækken Demo er støttet af Kulturudviklingspuljen.
sponsorlogoer