Albert Elm på Cabinet Seoul

Galleri Image præsenterede udstillingen What sort of life is this? med den danske fotograf Albert Elm i et nyt samarbejde med Cabinet Seoul i Sydkorea.
Udstillingsperiode:
13-01-2017 - 15-03-2017
Medie:
Fotografi
Titel:
Albert Elm på Cabinet Seoul
Kunstner:
Albert Elm & Cabinet Seoul
CABINET SEOUL er et eksperimentelt udstillingsrum for stedsspecifikke kunstværker og diskussioner om fotografiet som medie. De deltagende kunstnere arbejder med lokalområdets historiske kontekster og værkerne, som skabes til de forskellige udstillinger, er tilgængelige for publikum i alle døgnets 24 timer. I et nyt samarbejde med Galleri Image udstillede Cabinet Seoul værker af Albert Elm (f. 1990) fra d. 13 januar til d. 15. marts 2017. 

Albert Elm skriver om sit arbejde:
"What sort of life is this? er et fotografisk essay om at leve i en verden som vi hele tiden forsøger at forstå. Som mit eget forsøg på at forstå livet omkring mig tager jeg billeder af livet i dag - som jeg oplever det, givet mine omstændigheder og min alder. Jeg arbejder ud fra en intuitiv trang til at udforske mine omgivelser og stille spørgsmålet: 'Hvordan ser verden ud?’"

What sort of life is this? blev udstillet på Cabinet Seoul, Seunsanga, Cheonggyecheon-ro, Jongno-gu, Seoul. 13. januar - 15. marts 2017.
Besøg Cabinet Seoul/Project SIZAKS blog her (på engelsk og koreansk)
sponsorlogoer