Summer Delights - Gallery Night Aarhus 2016

Galleri Image åbner dørene til denne en-dagsudstilling i sommerens ånd i forbindelse med Gallery Night Aarhus. Her vises værker, som handler om surreelle oplevelser af det, vi ellers regner for velkendt og naturligt. Kom og oplev sommeren få et twist.
Udstillingsperiode:
19-08-2016 - 19-08-2016
Medie:
Fotografi, video
Titel:
Summer Delights - Gallery Night Aarhus 2016
Kunstner:
Katarzyna Kozyra (PL) Magdalena Bors (B/AU) Giorgi Khaburzania (GE)
SUMMER DELIGHTS
Katarzyna Kozyra (PL) Magdalena Bors (B/AU) Giorgi Khaburzania (GE) 
19. August, 2016 kl. 13 – 20     

Ved denne ene begivenhed viser Galleri Image et videoværk af Katarzyna Kozyra; ”Summertale”, som galleriet har co-produceret og som udfolder et fantasifuldt og surreelt univers. Vi udstiller også fotografiske værker af Magdalena Bors og Giorgi Khaburzania. Bors’ værk viser en fantasiverden, hvor fantasi og natur lader til at overtage kontrollen. Khaburzanias værker udforsker med et stille og ganske meditativt udtryk forholdet mellem det menneskelige sind og den fysiske verden. 

De viste værker indgår alle i ”The Image Collection”, der i år blev præsenteret i en bog af samme navn. Bogen tematiserer fotografiske samlinger, er rigt illustreret og med tekster af bl.a. Joan Fontcuberta, Louise Wolthers og Lasse Krog Møller. Bogen vil kunne erhverves til nedsat pris, 100 kr., under Gallery Night Aarhus.

Sommerfesten fortsætter med Gallery Night Afterparty på den anden side af gaden hos Café Vestergade kl. 21.

Gallery Night Aarhus er en årlig event arrangeret i et samarbejde mellem Galleri Image, Galleri Jacob Bjørn, Charlotte Fogh Gallery, Galerie MøllerWitt og Galleri Profilen.
Læs mere på FACEBOOK.COM/GALLERYNIGHTAARHUS

Efter visningen i Aarhus kan samme udstilling opleves på PHOTO COLLECT i Museumsbygningen i København fra den. 25. august til 28. august.
Læs mere om Museumsbygningens begivenhed.