Photobook Week Aarhus

Seneste nyt fra Galleri Image

Photobook Week Aarhus

Festival

Fra Oktober 04, 2018 indtil Oktober 07, 2018

Fernisering:

Photobook Week Aarhus

Du kan nu se det fulde program her.

Glæd dig til den femte udgave af fotobogsfestivalen, Photobook Week Aarhus, der blandt andet finder sted på Galleri Image, Aarhus Arkitektskole, ARoS, Dokk1 og der vil være pop-up udstillinger i eksklusive designbutikker som Verpan fra torsdag d. 4. oktober til søndag d. 7. oktober 2018. 

Fotobogsfestivalen formidler fotobogen i et aktuelt og historisk perspektiv til den brede offentlighed såvel som til de, der arbejder professionelt med fotobogen og fotografiet. Vi har derfor inviteret en række nationalt og internationalt anerkendte udstillere, foredragsholdere, fotografer, fotoforskere, udgivere, arkitekter og ledende kuratorer, som kan formidle fotobogen i et tværfagligt perspektiv. 

Festivalen repræsenterer således en løbende undersøgelse af mediets udvikling og sætter fokus på den hastigt voksende internationale interesse for fotobøger, som er opstået de seneste år. 

Publikum kan opleve og tage del i et vitalt område af kunstscenen på nært hold. I en verden, hvor stort set alle bidrager til den globale billedstrøm via de sociale medier, kan festivalen gøre opmærksom på, hvordan den fysiske fotobog giver mulighed for en sjælden fordybelse. 

Dette års tema fokuserer på det virtuelle og det fysiske gennem brugen af teknologi til at beskrive vigtigheden af det digitale skift for bøger.  

Photobook Week Aarhus er et åbent forum, der indleder til diskussioner omkring mediet og består af udstillinger, foredrag, artist talks, debatter og andre spændende events i løbet af festivalen.

Som noget nyt i år lanceres Photobook Week Aarhus Dummy Award, hvor vinderen får mulighed for at få publiceret sin egen fotobog på et anerkendt forlag! Prisen sponsoreres af tekstilvirksomheden, Kvadrat. 

Find yderligere information på 
http://photobookweek.org/ eller https://www.facebook.com/photobookaarhus/.

Photobook Week Aarhus 2018 er støttet af Aarhus Kulturudviklingspulje, Politiken Fonden, Handelsgartner Harry Opstrups Fond, Det Kongelige Bibliotek, Camões - Instituto da Cooperacão e da Lingua Portugal, Embassy of Portugal in Denmark og Dreyers Fond. 

2018-10-04 17:26:00
2018-10-07 19:26:00