Share

Nyheder

Galleri Image søger frivillige

Er du interesseret i foto, installations- og videokunst? Har du tid og lyst til at blive frivillig i Galleri Image?  

Galleri Image søger entusiastiske og engagerede frivillige, der har lyst til at hjælpe til i galleriet engang i mellem. Arbejdet vil blandt andet bestå af praktiske opgaver i forbindelse med ferniseringer, opsætning og nedtagning af udstillinger, vagter i weekenden m.m. Arbejdet giver dig mulighed for at få et indblik i Galleri Images dagligdag, gøremål og opgaver. Du vil endvidere få mulighed for at udvide dit netværk og møde kunstnere og fagfolk fra den udenlandske og danske kunstscene.

Arbejdet er ulønnet, men vi giver dig til gengæld nogle gode oplevelser, relevante erfaringer og nyttige kompetencer til CV’et.
Arbejdsstedet er Galleri Image i Vestergade i Aarhus. Du behøver ikke have en kunstfaglige baggrund, vi forventer dog at du er interesseret, engageret og stabil, dvs. at du minimum tager to vagter om måneden og hjælper til ved opsætning og nedtagning af udstillinger.

Er du interesseret, så send et par ord om dig selv vedhæftet et CV til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.