Kyungwoo Chun, Being a Queen #1, 2007   

Nyheder

Vil du være den nye studiepraktikant hos Galleri Image?

Galleri Image - Nordens ældste udstillingssted for fotokunst søger løbende studiepraktikanter til alsidige opgaver, som har lyst til at blive en del af en kreativ og mangfoldig verden indenfor kunst- og kulturlivet.

Galleri Image er et ikke-kommercielt ustillingssted for kamerabaseret kunst beliggende i hjertet af Aarhus. Galleriet blev stiftet i 1977 og er dermed Skandinaviens første galleri for foto- og videokunst. Vi viser ca. 8 udstillinger om året med både nationale og internationale kunstnere, og flere af vores udstillinger turnerer efterfølgende internationalt. Galleri Image har siden 2014 været medlem af Foreningen af Kunsthaller i Danmark.

Som praktikant har du mulighed for at indgå aktivt i galleriets daglige drift, yde faglig såvel som praktisk assistance i forbindelse med udstillinger og være med til at udvikle galleriets profil. Opgaverne kan yderligere inkludere: assistere med formidling, udstillingstekster, hjemmesideopdatering samt synliggørelse af galleriet på sociale medier. Du får indblik i, hvad det vil sige at drive et mindre udstillingssted med stor erfaring, et internationalt netværk og mange visioner for fremtiden. Du får konkret erfaring med forskellige udstillingsprocesser  - fra opsætning og nedtagning til formulering af nyhedsbreve, artists talks og afholdelse af seminarer med mere.

Vi forventer at du er en god formidler – både mundtligt og skriftligt – samt at du arbejder selvstændigt. Galleri Image kan tilbyde dig et varmt samarbejdsklima og et rart, socialt miljø blandt galleriets tilknyttede medarbejdere.  

Send en motiveret ansøgning på max. 1 side, samt et relevant CV til
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Heri må du gerne specificere, hvad du kan bidrage med, og hvad du håber på at få ud af et praktikforløb ved Galleri Image.

Vi glæder os til at høre fra dig!