Share

Nyheder

Photobook Week Aarhus 2018

Glæd jer til den femte udgave af Photobook Week Aarhus, der finder sted på Aarhus Arkitektskole, Galleri Image, ARoS og Dokk1. fra torsdag d. 4. oktober til søndag d. 7. oktober 2018. 

Photobook Week Aarhus er en fotobogsfestival, der formidler fotobogen i et aktuelt og historisk perspektiv til den brede offentlighed såvel som til de, der arbejder professionelt med fotobogen og fotografiet. Derfor har vi inviteret en lang række nationalt og internationalt anerkendte udstillere og oplægsholdere, som kan formidle fotobogen i et tværfagligt perspektiv. 

Festivalen lader publikum opleve og tage del i et vitalt område af kunstscenen på nært hold. I en verden, hvor stort set alle bidrager til den globale billedstrøm via de sociale medier, kan festivalen gøre opmærksom på, hvordan den fysiske fotobog giver mulighed for en sjælden fordybelse. 

Festivalen repræsenterer en løbende undersøgelse af mediets udvikling og sætter fokus på den hastigt voksende internationale interesse for fotobøger, som er opstået de seneste år. 

Dette års hovedtema fokuserer på det virtuelle og det fysiske gennem brugen af teknologi til at beskrive vigtigheden af det digitale skift for bøger.  

Photobook Week Aarhus er et åbent forum, der indleder til diskussioner omkring mediet og består af udstillinger, foredrag, artist talks og debatter og andre spændende events.

Som noget nyt i år vil der blive lanceret en Photobook Week Aarhus Dummy Award, der giver vinderen mulighed for at få udgivet sin fotobog på et anerkendt forlag!  

Find yderligere information på Photobook Week Aarhus' hjemmeside eller Facebook.